Войти


Работаем в:
Киев
Показать все
Оставить отзыв Консультация
Енергоефективний будинок Optima House

А чи знаєте Ви, що в Україні побудований, перший і поки що єдиний енергоефективний будинок Optima House, створений на основі європейських концепцій «Мультикомфортний дім» та «Активний дім». Який на конкурсі «Active House Award 2017» здобув нагороду.

Його архітектор Александр Кучерявый зміг поєднати в цьому домі три основні характеристики: 
- Енергозбереження. Застосування енергоефективних технологій, активне використання природних ресурсів та відновлюваних джерел енергії
- Здоровий мікроклімат. Велика кількість денного світла і свіжого повітря. Автоматизовані системи для ефективної вентиляції і підтримки комфортної температури.
- Довкілля. Ефективне використання природних ресурсів та екологічно чистих матеріалів. Турбота про навколишнє середовище.

Підсумовуючі можна сказати що розробникам цього будинку вдалося поєднати мінімальні енергетичні потреби для будинку з комфортним проживанням його мешканців. 
І до речі вікна та двері в цьому будинку зроблені з профілю VEKA та мають одні з найкращих енергозберігаючих параметрів. Профіль: VEKA Softline 82, склопакет: 4i-16Ar-4-16Ar-4i + тепла дистанція.